FOTO Noul Range Rover Evoque, disponibil pe piața din România începând din martie 2019

FOTO Noul Range Rover Evoque, disponibil pe piața din România începând din martie 2019
scris 29 nov 2018

La scurt timp după lansarea oficială de la Londra, noul Range Rover Evoque, a doua generație a compactei premium dezvoltată de producătorul britanic, este disponibil clienților din România, la un preț mai mare decât prima generație.

Importatorul mărcii Land Rover în România a anunțat că noul Range Rover Evoque, ce a fost dezvăluit la Londra cu doar câteva zile în urmă, poate fi comandat în curând de clienții români, la un preț de 42.245 euro, pentru versiunea de bază. Prețul este mai mare cu circa 6.000 de euro față de modelul aflat în acest moment în showroom-uri.

Noua generație Evoque se remarcă, în primul rând, printr-o asemănare foarte mare cu predecesorul său. Șefii companiei au decis să meargă mai departe pe formula care s-a dovedit câștigătoare, păstrând atât dimensiunile, cât și aspectul. Schimbările esențiale sunt cele la nivelul proporțiilor, detaliile fiind cele care fac diferența. Practic, cu câteva trucuri estetice, mașina pare mai masivă și amintește mai bine de marele Range Rover.

FOTO Noul Range Rover Evoque, disponibil pe piața din România începând din martie 2019

Tehnic vorbind, platforma lui Evoque, împărțită cu celelalte modele compacte din grup, este una nouă, pregătită pentru viitorul electric și hibrid.

Nick Rogers, Director Executiv, Product Engineering, Jaguar Land Rover: ”Sub caroserie se află o revoluție tehnică și de inginerie. Structura complet nouă este compatibilă atât pentru sistemul plug-in, cât și pentru varianta mild-hybrid, singurele elemente nemodificate, la exterior, fiind mânerele. Noul șasiu exploatează la maxim caroseria mai rigidă, asigurând confort în timpul călătoriei și rafinamentul unui veritabil Range Rover. Software-ul care se află în spatele sistemului Infotainment a fost rafinat pentru a-i oferi șoferului o experiență și mai intuitivă. În plus, pentru integrarea unitară a smartphone-urilor, am adăugat Apple CarPlay și Android Auto”.

FOTO Mașina Anului în Europa, ediția 2019: au fost anunțate cele șapte finaliste. Dacia Duster nu a impresionat juriul CITEȘTE ȘI FOTO Mașina Anului în Europa, ediția 2019: au fost anunțate cele șapte finaliste. Dacia Duster nu a impresionat juriul

Noul Evoque va fi disponibil cu șase variante de motorizari Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină și trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150 CP diesel (AWD) cu emisii de 149 g/km (NEDC) și 5,6 l/100 km, în timp ce vârful de gamă este un model pe benzină de 300 CP AWD, avand cuplul de 400 Nm, emisii de 186 g/km (Echivalent NEDC) și 8,1 l/100 km.

Modelul Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu martie 2019, iar prețul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată și tracțiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 42.245 euro.

FOTO Noul Range Rover Evoque, disponibil pe piața din România începând din martie 2019

viewscnt
Afla mai multe despre
range rover
evoque
land rover
noul evoque
preturi evoque