FOTO Noul Santa Fe, lansat în România: o singură motorizare, o singură echipare. La ce preț este vândut

FOTO Noul Santa Fe, lansat în România: o singură motorizare, o singură echipare. La ce preț este vândut
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 3 aug 2018

Hyundai Auto România, importator al mărcii sud-coreene, a lansat pe piață SUV-ul Santa Fe, a patra generație, care a debutat în Europa la Geneva, în martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu luna august, românii pot cumpăra noua generație Hyundai Santa Fe, cel mai mare SUV al mărcii de pe piața europeană, un model care a fost prezentat la Geneva, la începutul anului și care a fost lansat treptat, pe piețele de pe continent.

Mașina aduce un suflu nou pentru SUV-ul care a contribuit decisiv la construirea reputației acestei mărci, designul său fiind în linie cu celelalte modele și, mai ales, celelalte SUV-uri mai mici ale mărcii.

FOTO Noul Santa Fe, lansat în România: o singură motorizare, o singură echipare. La ce preț este vândut

Noul Santa Fe este cel mai lung de până acum, lungimea sa crescând de la 4,50 metri în anul lansării sale, 2000, la 4,77 metri acum, la a patra generație. Lățimea a urcat la 1,89 metri, ampatamentul de 2,76 metri fiind suficient pentru a asigura un comportament orientat către confort, pe drumuri dificile, dar și spațiu genros la interior. Portbagajul are acum un volum de 625 litri, care poate fi extins prin rabatarea banchetei spate.

La capitolul motorizări oferta este limitată, SUV-ul dispunând doar de un propulsor diesel, 2.2 litri, cu 200 CP și 440 Nm. Tracțiunea integrală și cutia automată în 8 trepte sunt standard.

EXCLUSIV BMW explică de ce a ales Ungaria în locul României, singura țară din Europa de Est care nu are o investiție greenfield în industria auto CITEȘTE ȘI EXCLUSIV BMW explică de ce a ales Ungaria în locul României, singura țară din Europa de Est care nu are o investiție greenfield în industria auto

Noul Hyundai Santa Fe are și o serie de sisteme de asistență de siguranță, incluse în pachetul SmartSense: asistență la coliziune frontală (FCA) cu detectare pietoni; asistență la menținerea benzii de rulare (LKA); asistență pentru faza lungă (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistență pentru ieșirea in siguranță; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marșarier (RCCW); sistem de monitorizare 360 grade.

La capitolul conectivitate și multimedia, există un sistem infotainment, cu ecran de 8 inci, compatibil cu Apple CarPLay și Android Auto.

FOTO Noul Santa Fe, lansat în România: o singură motorizare, o singură echipare. La ce preț este vândut

Potrivit importatorului, noul Santa Fe beneficiază de garanție 5 ani fără limită de kilometri.

Singura echipare/motorizare disponibilă pe piața noastră are un preț de listă de 53.181 de euro, un preț cu mult peste cel al liderului segmentului, VW Touareg, care costă, cu motor de 3.0 V6, la 231 CP, numai 49.111 euro. Pentru a putea concura cu acesta și cu celelalte modele din segment, cei de la Hyundai Motor au anunțat un preț special pentru lansare, valabil doar o perioadă limitată, de 48.064 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
santa fe
preturi santa fe