FOTO Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos

FOTO Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos
scris 6 iun 2019

Grupul francez Renault a prezentat, joi, ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos, la doi ani de la lansarea pe piața europeană. Modelul modificat va fi lansat în România în a doua parte a anului.

La doi ani de la introducerea pe piața europeană, Koleos are un design schimbat la exterior și modificări în interior. În partea din față, SUV-ul are o grila de radiator ușor mai pronunțată și o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecție și în zona farurilor de ceață. În partea inferioară, scutul de protecție este redimensionat, subliniind design-ul modelului., scrie News.ro

BMW și Jaguar Land Rover vor dezvolta împreună motoare electrice CITEȘTE ȘI BMW și Jaguar Land Rover vor dezvolta împreună motoare electrice

Partea din spate a fost refăcută și prezintă un scut de protecție mai înalt și un element cromat transversal, păstrând linia cu partea frontală. A treia lumină de frână a fost prelungită. Mașina are noi jante din aliaj “Taika” de 18 inch cu finisaj gri diamantat și cele de 19-inch "Kavea" cu finisaj diamantat negru. O nouă culoare de caroseriei, Red Vintage, este, de asemenea, disponibilă.

SUV-ul de segment D își păstrează trăsăturile distinctive, cum ar fi linia cromată care se prelungește orizontal pe toată lungimea aripii, extinzând vizual capota și aripile, și semnătura luminoasă în forma literei C, tipică identității Renault.

Pentru aceasta, versiunea de top oferă elemente de design specifice: roți diamantate de 19 inch, semnătura "Initiale Paris" pe grila față și pe capacele roților din față și culoarea metalizată exclusivă "Amethyst Black". Interiorul are inserții cromate pe volan, schimbătorul de viteze și aeratoarele.

Koleos adoptă o nouă generație de motoare Blue dCi Renault care beneficiază de cele mai recente tehnologii de control al poluării și inclusiv de un sistem de reducere catalitică selectivă (RCS), considerat ca fiind cel mai eficient pentru tratarea ulterioară a oxizilor de azot (NOx). Fabricate la fabrica Cleon din Franța, aceste motoare oferă două versiuni de putere.

Prima, Blue dCi 150 X-Tronic, are 150 CP și este oferit cu tracțiune față. Emite 143 g. de CO2 / km (valoare NEDC corelată cu rezultatele testelor WLTP). A doua motorizare nouă, Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4-i, asigură 15 CP în plus față de generația anterioară. Cuplat cu tracțiunea integrală, acesta emite 150 g. de CO2 / km (valoare NEDC corelată cu rezultatele testelor WLTP).

FOTO Renault a prezentat ultimele modificări aduse SUV-ului Koleos

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
renault
koleos