FOTO Românii au făcut primele comenzi pentru noul BMW i7, care costă 130.000 de euro

FOTO Românii au făcut primele comenzi pentru noul BMW i7, care costă 130.000 de euro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 iun 2022

Mai multe comenzi sau precomenzi pentru noul automobil electric al BMW, versiunea i7 a limuzinei Serie 7, au fost înregistrate de reprezentanța din România a mărcii bavareze. Prezentat în avanpremieră, înainte de lansarea oficială ce va avea loc la finalul acestui an, modelul este considerat cel mai avansat automobil al mărcii, din punct de vedere tehnologic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mașina va fi lansată oficial în toamna acestui an, dar clienții din România au avut deja ocazia să vadă un exemplar al acestui automobil sosit la București, iar unii dintre ei au comandat mașina, care costă peste 100.000 de euro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei – Curaj de 1,1 miliarde de lei. Cum au reușit doi bancheri să ajungă printre cei mai mari dezvoltatori de pe piața locală CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei – Curaj de 1,1 miliarde de lei. Cum au reușit doi bancheri să ajungă printre cei mai mari dezvoltatori de pe piața locală

Mașina va ajunge în showroom-uri până la finalul anului. Prețul de start este 132.447 euro pentru versiunea standard, echipată cu două motoare electrice, cu o putere totală de 544 CP. Cele două motoare vor asigura o tracțiune integrală, iar bateria va oferi o autonomie calculată în sistem WLTP de până la 625 km.

FOTO Românii au făcut primele comenzi pentru noul BMW i7, care costă 130.000 de euro

BMW i7 va fi urmată de versiunea cu motoare hibride, Serie 7, două cu încărcare (PHEV), dar și una cu motorizare mild-hibrid, bazată pe un motor diesel și o baterie pe 48 V.

 

Volkswagen vrea să producă 130.000 de ID.Buzz pe an CITEȘTE ȘI Volkswagen vrea să producă 130.000 de ID.Buzz pe an

Printre echipamentele high-tech ale noului automobil de lux se numără și ecranul Theater Screen amplasat în spate, pentru locurile pasagerilor, care are aproape 80 de cm, reoluție 8K și poate fi folosit pentru jocuri sau vizionarea de filme, inclusiv programe Amazon Fire.

FOTO Românii au făcut primele comenzi pentru noul BMW i7, care costă 130.000 de euro

BMW i7 și BMW Seria 7 vor fi primele automobile ale mărcii care vor oferi sistemul de condus autonom Level 3 pentru autostradă, ceea ce înseamnă că mașina va putea rula singură, fără intervenția șoferului, pe anumite șosele. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw i7
bmw serie 7
comenzi noul bmw electric
pret bmw i7