FOTO Volkswagen a publicat primele imagini cu viitorul pick-up Amarok

FOTO Volkswagen a publicat primele imagini cu viitorul pick-up Amarok
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 feb 2022

A doua generație a pick-up-ului VW Amarok va fi lansată în acest an, la finalul unui proces de dezvoltare complicat, care a inclus și o colaborare intensă între Ford și constructorul Volkswagen.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ford și Volkswagen nu sunt la primul model dezvoltat împreună, însă noul parteneriat dintre cele două companii, încheiat în urmă cu câțiva ani, a adus la lumină, în premieră, un pick-up, o mașină dintr-un segment în care Ford este lider absolut la nivel global.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Ford se pregătește să lanseze noua generație a pick-up-ului Ranger, după ce a dezvăluit complet designul acestui nou model, iar acum este rândul celor de la Volkswagen să prezinte propria versiune, cu care vor încerca să câștige și mai mulți clienți decât au făcut-o cu prima generație, dezvoltată in-house.

Volkswagen confirmă, odată cu prezentarea primelor schițe ale viitorului Amarok, lansarea în 2022 a noii generații, un model care va beneficia de platforma Ford, de o serie de tehnologii de ultimă generație în materie de asistență, dar și de un design care preia o mulțime de detalii de la limuzinele și SUV-urile mărcii Volkswagen.

ULTIMA ORĂ Dacia va lansa al doilea model electric mult mai devreme CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dacia va lansa al doilea model electric mult mai devreme

Una dintre primele informații transmise de VW Vehicule Comerciale este cea referitoare la motorizările noului Amarok, care va oferi din nou un V6 TDI, care va avea un dublu rol: să satisfacă cererea fanilor acestui model și să atragă noi clienți. Modelul este unul puternic internaționalizat, fiind creat pe o platformă Ford din America, urmând să fie produs în Africa de Sud, după ce a fost dezvoltat de echipe din Europa și Australia.

Prima generație Amarok a fost lansată în 2010, iar numele înseamnă lup, în limba amerindienilor Inuiți. Până acum, VW a vândut 815.000 exemplare Amarok.

FOTO Volkswagen a publicat primele imagini cu viitorul pick-up Amarok

FOTO Volkswagen a publicat primele imagini cu viitorul pick-up Amarok

viewscnt
Afla mai multe despre
vw amarok
imagini noul amarok