FOTO Zăpadă pe Transfăgărășan – drumarii lucrează în continuare pentru eliberarea drumului

scris 7 iun 2018

Drumul Național 7C – Transfăgărășan, închis parțial până la sfârșitul lunii iunie pe segmentul Piscu Negru – Bâlea Cascadă, este în continuare acoperit de zăpadă, drumarii acționând cu autospecialele pentru îndepărtarea zăpezii și pentru eliberarea drumului.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, o bandă de circulație a fost eliberată aproape în totalitate până la Bâlea Lac, însă din cauza căderilor massive de pietre, iarna trecută, există în continuare pericolul producerii unor avalanșe, scrie News.ro.

Reprezentanții instituției spun că este necesară refacerea mai multor elemente de siguranță a circulației.

Musk: Tesla va ajunge, destul de probabil, la o producție de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână CITEȘTE ȘI Musk: Tesla va ajunge, destul de probabil, la o producție de 5.000 de automobile Model 3 pe săptămână

„Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan. Colegii noștri de la SDN Sibiu au reușit să elibereze aproape în totalitate o bandă de circulație până la Bâlea Lac, însă mai este foarte mult de lucru. Peste iarnă au fost căderi masive de pietre și există în continuare pericolul producerii unor avalanșe. În plus trebuie refăcute mai multe elemente de siguranța circulației (parapete sau indicatoare rupte)”, scrie Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov pe Facebook.

Drumul Național 7C – Transfăgărășan este blocat parțial până în 30 iunie pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeș) și kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu). Porțiunea închisă se redeschide circulației începând cu 1 iulie.

FOTO Zăpadă pe Transfăgărășan – drumarii lucrează în continuare pentru eliberarea drumului

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan