Germania extinde investigația legată de emisiile automobilelor Daimler; grupul se va apăra cu toate mijloacele legale

Germania extinde investigația legată de emisiile automobilelor Daimler; grupul se va apăra cu toate mijloacele legale
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2017

Guvernul german a anunțat că va extinde testarea vehiculelor diesel ale Daimler, la o zi după ce directorii companiei au fost convocați la discuții de către o comisie special înființată la Berlin, dar producătorul auto a anunțat că se va apăra cu toate mijloacele legale avute la dispoziție, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritatea federală în domeniul transporturilor  auto (KBA), care verifică posibile încălcări ale limitelor referitoare la emisii de către alți producători auto, va coordonata testele, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Ministerulu igernam al Transporturilor, Ingo Strater, arată news.ro.

Joi au fost publicate informații potrivit cărora două motoare folosite la automobile Mercedes-Benz au fost verificate de procuratura din Stuttgart.

“KBA testează motoare ale Daimler, așa cum a procedat și cu alți producători auto în trecut”, a spus Strater.

FOTO Pro TV a cerut la OSIM înregistrarea a 10 noi sigle, toate bazate pe brandul PRO, pentru o rebranduire. Care vor fi noile denumiri ale posturilor Pro TV CITEȘTE ȘI FOTO Pro TV a cerut la OSIM înregistrarea a 10 noi sigle, toate bazate pe brandul PRO, pentru o rebranduire. Care vor fi noile denumiri ale posturilor Pro TV

Ancheta din Germania legată de Daimler amplifică îngrijorarea că dispozitivele de apărare folosite pentru a manipula testele de poluare au fost folosite pe acară mai largă decât s-a crezut inițial.

Volkswagen a fost primul producător auto care, în 2015, a recunoacut că a instalat softuri pe 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial care reduc nivelul emisiilor în timpul testelor de poluare.

La Daimler, procurorii germani se concentrează pe două motoare construite în perioada 2008-2016 care snt instalate pe automobile Mercedes, potrivit unei persoane apropiate investigației.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
auto
masini
noxe