Grevă generală pe Aeroportul El-Prat din Barcelona

Grevă generală pe Aeroportul El-Prat din Barcelona
scris 8 aug 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Spania, că, în conformitate cu informațiile publicate în mass-media locală, în data de 9 august 2019, se va declanșa o grevă generală pe aeroportul El-Prat din Barcelona.

Potrivit MAE, protestul este derulat de personalul care efectuează controlul de securitate, alături de personalul de la sol al companiei „Iberia”, scrie News.ro.

Uber a deschis în București cel mai mare centru de asistență pentru șoferi și curieri din Europa Centrală și de Est CITEȘTE ȘI Uber a deschis în București cel mai mare centru de asistență pentru șoferi și curieri din Europa Centrală și de Est

”Având în vedere posibile întârzieri la controlul de securitate și în privința curselor interne și externe, în special cele asigurate de „Iberia”, se recomandă cetățenilor români contactarea operatorilor și informarea din timp asupra modificărilor orarelor de zbor”, a transmis MAE.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: +34934181535; +34934334223; +34934340220, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al oficiului consular al României la Barcelona: +34661547853.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
el-prat
aeroport