Greva personalului de sol KLM pe aeroportul Schiphol

Greva personalului de sol KLM pe aeroportul Schiphol
scris 17 sep 2019

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Țărilor de Jos că miercuri, în intervalul orar 13:00 - 17:00, personalul de sol al companiei KLM - angajații care se ocupă de transportul bagajelor și alimentarea aeronavelor - va intra în grevă.

Se vor anula zboruri, vor fi înregistrate întârzieri semnificative și timpi mai mari de așteptare la recuperarea bagajelor, scrie News.ro.

Concurența amendează cu peste 1 milion euro companii care deszăpezesc drumurile. \ CITEȘTE ȘI Concurența amendează cu peste 1 milion euro companii care deszăpezesc drumurile. "Modul de organizare a licitațiilor pentru deszăpezirea drumurilor facilitează înțelegerile!"

Se recomandă planificarea din timp a călătoriilor și consultarea paginilor web ale companiilor de transport: www.schiphol.nl/en și /www.klm.com/home/nl/en.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
klm
schiphol
greva