Greva personalului de sol KLM pe aeroportul Schiphol

Greva personalului de sol KLM pe aeroportul Schiphol
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2019

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Țărilor de Jos că miercuri, în intervalul orar 13:00 - 17:00, personalul de sol al companiei KLM - angajații care se ocupă de transportul bagajelor și alimentarea aeronavelor - va intra în grevă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Se vor anula zboruri, vor fi înregistrate întârzieri semnificative și timpi mai mari de așteptare la recuperarea bagajelor, scrie News.ro.

Concurența amendează cu peste 1 milion euro companii care deszăpezesc drumurile. \ CITEȘTE ȘI Concurența amendează cu peste 1 milion euro companii care deszăpezesc drumurile. "Modul de organizare a licitațiilor pentru deszăpezirea drumurilor facilitează înțelegerile!"

Se recomandă planificarea din timp a călătoriilor și consultarea paginilor web ale companiilor de transport: www.schiphol.nl/en și /www.klm.com/home/nl/en.

viewscnt
Afla mai multe despre
klm
schiphol
greva