Administrarea și exploatarea parcajelor din Capitală, delegată Companiei Municipale Parking

Administrarea și exploatarea parcajelor din Capitală, delegată Companiei Municipale Parking
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2019

Gestiunea serviciului public de administrare și exploatare a parcajelor aparținând Municipiului București este delegată, prin concesiune, către Compania Municipală Parking SA, conform unui proiect de hotărâre adoptat în ședința de marți a Consiliului General al Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform anexelor, este vorba de un număr de 234 de parcaje, cu o valoare totală de inventar de 97,2 milioane lei. Totodată, este prevăzut un plan de investiții pe cinci ani, cu o valoare totală de 58 de milioane de lei, care vizează: amenajarea a 300 de parcometre în valoare totală de 20.010.000 lei; dispecerat cu videowall (patru ecrane) și echipamente pentru rețea și telecomunicații; software pentru parcometre (2,3 milioane lei); amenajarea a 16 parcări închise cu barieră; 300 de camere video (valoare totală 2,5 milioane lei), scrie Agerpres.

GRAFIC Ponderea mașinilor noi pe benzină a urcat la 71% în acest an, în România. Cota de piață a vehiculelor electrice, în creștere CITEȘTE ȘI GRAFIC Ponderea mașinilor noi pe benzină a urcat la 71% în acest an, în România. Cota de piață a vehiculelor electrice, în creștere

Durata contractului este de cinci ani. Delegatul va avea obligația să asigure întreținerea, modernizarea, amenajarea și, după caz, construirea parcajelor, dotarea acestora cu indicatoare, automate de plată, bariere, soluții smart parking.

Utilizarea gratuită a parcajelor va fi permisă pentru: autovehicule destinate transportului persoanelor cu handicap locomotor; autovehiculelor de intervenție (salvare, pompieri, poliție); organizarea și desfășurarea de evenimente cu caracter umanitar, evenimente finanțate de la bugetul local și evenimente organizate de autorități centrale ale statului; autovehicule care dețin permise de parcare eliberate în baza dispozițiilor transmise de delegatar către delegat.

Compania va avea obligația de plăti delegatarului (autoritatea municipală) o redevență în cuantum de 1% din încasările taxei de parcare, fără TVA, înregistrate în contabilitatea delegatarului.

viewscnt
Afla mai multe despre
parcare
bucuresti
primarie