Grindeanu: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea Subsecțiunii Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania

Grindeanu: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea Subsecțiunii Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2023

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea Subsecțiunii Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania. După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziție 785,21 milioane de lei, fără TVA și 24 de luni pentru a construi această subsecțiune, a adăugat el.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„A fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea Subsecțiunii Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania! După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziție 785,21 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni (6 luni proiectare și 18 luni execuție lucrări) pentru construirea celor 28,55 km ai acestui proiect”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că procedura pentru semnarea contractului, finanțat din fonduri europene nerambursabile, va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații.

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
licitatie
autostrada transilvania