Grindeanu, despre TAROM: Facem eforturi să rămână o companie a românilor

Grindeanu, despre TAROM: Facem eforturi să rămână o companie a românilor
scris 30 nov 2021

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că este în analiză alocarea sumei de 90 milioane de euro TAROM, din partea Comisiei Europene, bani care ar ajuta foarte multe această companie. Grindeanu a adăugat că se fac eforturi ca TAROM să rămână o companie "a românilor".

"În acest moment, la Bruxelles e în analiză o cerere de ajutor de stat, din partea Comisiei. Sunt optimist, vorbim de 90 de milioane care, ca infuzie, ar ajuta foarte mult compania. Trebuie și acolo să vedem cum să nu mai ajungem în situații de acest tip, iar TAROM să rămână o companie proprie, a noastră, a românilor. Sunt și alte state care au avut, care nu mai au companii”, a declarat Sorin Grindeanu, la Antena 3, după ce a fost întrebat care sunt soluțiile pentru salvarea companiei aeriene.

Proleasing Motors, rezultate record la aniversarea de 20 de ani și planuri pentru noi investiții în dezvoltare sustenabilă și proiecte de modernizare CITEȘTE ȘI Proleasing Motors, rezultate record la aniversarea de 20 de ani și planuri pentru noi investiții în dezvoltare sustenabilă și proiecte de modernizare


Ministrul Transporturilor a adăugat că este optimist că acești bani vor fi alocați de către Comisia Europeană, arată news.ro.

"Sunt optimist că vom primi ok-ul de la Bruxelles, pe ajutorul pentru compania TAROM”, a precizat Grindeanu.

Profit.ro a relatat în vară că Guvernul pregătește alocarea a încă aproape 8 milioane de euro pentru compania națională aeriană TAROM, drept compensație pentru pierderile suferite în a doua jumătate a anului trecut, ca urmare a pandemiei de Covi-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
ajutor