Grupul Renault investește 1,5 milioane de euro anual în sistemele informatice deținute în România

Grupul Renault investește 1,5 milioane de euro anual în sistemele informatice deținute în România
scris 14 sep 2015

 Nivelul anual al investițiilor pe care Grupul Renault România le realizează în sistemele informaționale, pe plan local, a ajuns la 1,5 milioane de euro.

"Pe lângă România, gestionăm informatic 47 de țări din America Latină, Africa, Europa și Orientul Mijlociu și tratăm anual peste 2.000 de cereri de suport, instruire și parametrare a interfețelor între sistemele constructorului și cele ale importatorului (...) Investim permanent pentru a ține pasul cu schimbările de pe piață și cu noile tehnologii, atât din punct de vedere hard, cât și soft. Colegii noștri trebuie să beneficieze de cele mai bune instrumente pentru a crea, proiecta, fabrica și vinde mașini. Astfel, am ajuns în prezent la un nivel anual de 1,5 milioane de euro investiții în sistemele informaționale din România', a subliniat Cornel Tașcu, directorul executiv al Direcției Sisteme Informaționale Renault România /DSIRO/.

DSIRO controlează nu mai puțin de 500 de aplicații și sisteme informatice, fiind vorba despre aplicațiile din etapele de design și de concepție 3D a vehiculelor, dar și despre sistemele dedicate ingineriei și dezvoltării unui vehicul sau de cele destinate planificării și gestionării fluxurilor logistice și de fabricație a componentelor mecanică și vehicul. Instrumentele și aplicațiile pe care Grupul Renault le folosește în România sunt aceleași cu cele ale Grupului și ale Alianței Renault-Nissan la nivel mondial.

Potrivit companiei, în toate entitățile Grupului Renault din România (București, Mioveni, Pitești, Oarja și Titu) există peste 8.500 de calculatoare, PC-uri industriale și stații grafice, mai bine de 2.000 de kilometri de rețea, precum și 10.000 de posturi telefonice mobile și fixe.

Sursa: Agerpres

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
renault
sisteme informatice