Huawei: Chery Auto a început livrările în masă de sedanuri electrice Luxeed S7

Huawei: Chery Auto a început livrările în masă de sedanuri electrice Luxeed S7
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2024

Sedanul electric Luxeed S7, dezvoltat de gigantul tehnologic chinez Huawei și Chery Auto, a început să fie livrat în masă, după ce deficitul de semiconductori și problemele de producție au întârziat inițial producția și livrările, potrivit unui director executiv al Huawei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Un număr mare de vehicule Luxeed S7 au ieșit deja de pe linia de producție și sunt acum transportate pentru livrare către clienți”, a postat Richard Yu, director general și președinte al soluțiilor pentru mașini inteligente de la Huawei, pe platforma de socializare Weibo.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Mircea Matei, director executiv crama Villa Vinea: Exportul este veșnica oportunitate. Vinul este unul dintre produsele care poate să îmbunătățească imaginea țării în lume CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Mircea Matei, director executiv crama Villa Vinea: Exportul este veșnica oportunitate. Vinul este unul dintre produsele care poate să îmbunătățească imaginea țării în lume

Huawei a spus că problemele de livrare a vehiculului electric (EV) de marcă premium ar trebui rezolvate din aprilie, a informat presa locală luna aceasta.

Chery a depus plângeri la Huawei cu privire la modul în care problemele de producție cu o unitate de calcul realizată de compania de tehnologie au cauzat întârzieri la livrările vehiculelor, a relatat Reuters în ianuarie, scrie News.ro.

Sedanul S7, primul model pentru marca Chery Luxeed EV, a avut comenzi de aproximativ 20.000 de unități, la 28 noiembrie.

Vehiculul are un preț care pornește de la 249.800 de yuani (34.600 USD).

Veniturile Huawei au crescut cel mai rapid din ultimii patru ani în 2023, cu o revenire a segmentului său de consumatori și a veniturilor din noile afaceri, cum ar fi componentele pentru mașini inteligente, accelerându-și redresarea după sancțiunile din SUA.

Anul trecut, Huawei a anunțat că va transforma unitatea de mașini inteligente într-o nouă companie.

Yu a spus că unitatea va avea probabil profit, din aprilie, după ce a pierdut miliarde de yuani în ultimul an, a informat presa locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
chery auto
luxeed s7