Hyundai a dat undă verde producției unui pick-up, pe baza conceptului Santa Cruz

Hyundai a dat undă verde producției unui pick-up, pe baza conceptului Santa Cruz
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 aug 2017

Hyundai Motor a anunțat că intenționează să producă un pick-up, pentru a concura în acest segment extrm de important pentru piața din SUA și a contracara scăderile vânzărilor peste ocean.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Michael O’Brien, vicepreședinte al Hyundai SUA, a declarat că modelul va fi dezvoltat pe baza conceptului Santa Cruz, prezentat în 2015, și va fi unul dintre modelele care au ca scop extinderea gamei Hyundai cu caroserii de tip SUV și crossover. În schimb, Hyundai ar urma să reducă ponderea sedanurilor în gama proprie, dat fiind faptul că în SUA cererea pentru astfel de automobile a scăzut continuu.

Anul acesta, micul SUV Kona, care va fi lansat în Europa, la Frankfurt, în septembrie, va ajunge și în SUA, iar acesta va fi urmat de alte trei SUV-uri până în 2020, printre care o nouă generație Santa Fe.

Apple a vrut să reinventeze roata - la propriu CITEȘTE ȘI Apple a vrut să reinventeze roata - la propriu

Vânzările Hyundai au scăzut cu 11 procente, în primele 7 luni ale anului, o scădere mai abruptă decât media pieței, în special din cauza vânzărilor tot mai slabe ale sedanului Sonata, care a scăzut cu 30% față de anul trecut. De cealaltă parte se află SUV-urile din portofoliu, care au crescut cu 11 procente.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
santa cruz
pick-up