Hyundai se extinde în Rusia

Hyundai se extinde în Rusia
scris 4 aug 2020

Serviciul antimonopol din Rusia a aprobat luni posibila achiziție de către producătorul auto sud-coreean Hyundai a fabricii General Motors din Sankt Petersburg, a informat agenția rusă de presă Interfax, transmite Reuters.

Reprezentanții subsidiarei Hyundai din Rusia au confirmat luna trecută că discută achiziționarea uzinei, dar au refuzat să dea amănunte suplimentare, scrie Agerpres.

Atenție șoferi - au început să fie aplicate amenzi mai mari de până la 5 ori pentru parcare pe locurile rezervate persoanelor cu handicap CITEȘTE ȘI Atenție șoferi - au început să fie aplicate amenzi mai mari de până la 5 ori pentru parcare pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Fabrica GM din Shushary, în suburbiile din Sankt Petersburg, poate produce anual până la 100.000 de mașini. A fost construită în 2008 dar închisă în 2015, după ce GM a decis să-și reducă operațiile internaționale.

Hyundai și partenerul Kia au deja o fabrică în Rusia, care poate produce anual peste 200.000 de mașini.

Cele două companii au vândut anul trecut peste 400.000 de vehicule pe piața rusă, mai mult decât Avtovaz, cel mai mare producător auto rus, controlat de Renault.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
rusia