Incidente la protestul din Piața Victoriei: Doi taximetriști au aruncat cu ouă către un taxi cu clienți al cărui șofer nu participa la acțiune, iar un protestatar și un șofer și-au adresat injurii

Incidente la protestul din Piața Victoriei: Doi taximetriști au aruncat cu ouă către un taxi cu clienți al cărui șofer nu participa la acțiune, iar un protestatar și un șofer și-au adresat injurii
scris 17 apr 2019

Jandarmii din București au anunțat că au intervenit, miercuri, la protestul COTAR, pentru sancționarea mai multor persoane implicate în incidente. Astfel, doi taximetriști au aruncat cu ouă către un taxi cu clienți al cărui șofer nu participa la acțiune, fiind amendați. De asemenea, s-a intervenit între un protestatar și un șofer care și-au adresat injurii.

”Doi bărbați, care participau la protestul organizat în Piața Victoriei de către COTAR, au aruncat cu ouă în direcția unui taxi, cu clienți, ce tranzita zona, în semn de nemulțumire că nu participă și el la protest. Jandarmii, care asigurau măsurile de ordine publică  la fața locului, i-au identificat pe cei doi și i-au condus la autospecială, în vederea luării măsurilor legale”, au anunțat, miercuri, reprezentanții Jandarmeriei București, scrie News.ro.

Aceștia au precizat că este vorba despre doi bărbați, cu vârstele de 28 și 43 de ani, care au fost sancționați cu câte 500 de lei fiecare.

Nouă companii aeriene din Republica Moldova nu sunt autorizate să zboare în UE CITEȘTE ȘI Nouă companii aeriene din Republica Moldova nu sunt autorizate să zboare în UE

De asemenea, jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict ntre un protestatar și un șofer care tranzita zona.

”Un bărbat, care tranzita Piața Victoriei, a oprit autovehiculul în dreptul protestatarilor care participau la adunarea publică organizată de către COTAR și a arătat semne obscene către aceștia. Din rândul protestatarilor, un bărbat i-a adresat acestuia injurii, îndreptându-se în direcția autovehiculului”, au mai transmis jandarmii.

Și cei doi bărbați au fost sancționați, astfel: primul, în calitate de participant la adunarea publică, cu avertisment scris pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare iar al doilea, în calitate de conducător auto, cu amendă în valoare de 500, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene.
Protestul COTAR continuă în Piața Victoriei, fiind programat până la ora 18.00.

viewscnt
Afla mai multe despre
proteste
jandarmi
soferi