Inspecție pe Transalpina pentru deschiderea unui nou tronson

Inspecție pe Transalpina pentru deschiderea unui nou tronson
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2024

Transalpina sau DN 67 C, tronsonul dintre Rânca și Obârșia-Lotrului, ar putea fi deschis în curând, anunță Agenția de presă Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

O comisie de specialiști din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova se va afla săptămâna aceasta în județul Gorj pentru a verifica cea mai înaltă șosea din țară. Au fost executate lucrările de deszăpezire pe întreg tronsonul închis circulației publice încă din toamna anului trecut. Au fost eliminate stâncile de pe carosabil, au fost montate indicatoarele rutiere și au fost refăcute marcajele. De asemenea, acolo unde a fost nevoie s-a venit cu elemente de siguranță noi sau cu indicatoare noi.

VIDEO ANUNȚ Este pregătită deschiderea circulației pe cel mai nou nod rutier dintre două autostrăzi din România CITEȘTE ȘI VIDEO ANUNȚ Este pregătită deschiderea circulației pe cel mai nou nod rutier dintre două autostrăzi din România

Transalpina găzduiește an de an etape ale Campionatului Național de Viteză în Coastă, care a avut deja o etapă la finalul săptămânii trecute, sau ale Campionatului Național de Drift, dar și ale Turului Ciclist al României.

Sute de mii de mașini tranzitează șoseaua an de an.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
drum