Întârzieri ale trenurilor din cauza vremii

Întârzieri ale trenurilor din cauza vremii
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2023

CFR Călători anunță, duminică, întârzieri ale trenurilor din cauza vremii. În mai multe zone, copaci doborâți pe firele de curent au întrerupt alimentarea cu energie electrică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În cursul acestei zile, mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicații în circulația trenurilor CFR Călători de pe sectiile Petroșani – Târgu Jiu, Gheorgheni – Toplița, Timisoara-Caransebeș”, anunță, duminică, CFR Călători.

Compania a precizat că a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelo afectate, dupa redeschiderea circulatiei.

Circulația s-a deschis pe Pasajul Berceni CITEȘTE ȘI Circulația s-a deschis pe Pasajul Berceni

”Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. În funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor”, a mai transmis sursa citată.

Meteorologii au emis avertizare cod galben și cod portocaliu, până luni, pentru cea mai mare parte a țării.  

viewscnt
Afla mai multe despre
trenuri
intarzieri