Întârzieri pe șantierul Variantei Ocolitoare Craiova Sud. Antreprenorul italian, amenințat cu "măsuri contractuale dure"

Întârzieri pe șantierul Variantei Ocolitoare Craiova Sud. Antreprenorul italian, amenințat cu "măsuri contractuale dure"
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2023

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, semnalează că sunt întârzieri pe șantierul Variantei Ocolitoare Craiova Sud (DN56 - DN55 - DN6) și amenință antreprenorul italian cu ''măsuri contractuale dure'' în cazul în care nu mărește ritmul de lucru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Întârzieri pe șantierul Variantei Ocolitoare Craiova Sud (DN56 - DN55 - DN6). Am atras atenția constructorului, care a ajuns la un stadiu fizic de doar 25%, că trebuie să crească mobilizarea și ritmul de lucru. În caz contrar, vom fi nevoiți să luăm măsuri contractuale dure", a anunțat Cristian Pistol.

Raport oficial CFR: Întârzierile trenurilor de călători au crescut în 2022 cu aproape un milion de minute. Viteza trenurilor de marfă: 15,6 km/oră CITEȘTE ȘI Raport oficial CFR: Întârzierile trenurilor de călători au crescut în 2022 cu aproape un milion de minute. Viteza trenurilor de marfă: 15,6 km/oră

Potrivit acestuia, antreprenorul italian - Rizzani De Eccher SpA - și-a asumat că în luna august va începe relocarea utilităților și va impulsiona lucrările, iar anul viitor va fi deschisă circulația pe această Variantă Ocolitoare, scrie Agerpres.

"Pentru a mă asigura că antreprenorul își respectă angajamentele, am cerut să îmi fie prezentate săptămânal rapoarte de progres", a adăugat Pistol.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
craiova