Jeep va lansa patru SUV-uri complet electrice până la sfârșitul anului 2025

Jeep va lansa patru SUV-uri complet electrice până la sfârșitul anului 2025
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2022

Jeep va lansa patru SUV-uri complet electrice până la sfârșitul anului 2025, în încercarea de a deveni lideră în electrificarea vehiculelor de teren, a anunțat compania, chiar dacă marca, deținută de grupul Stellantis, s-a implicat mai târziu pe acest segment, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorii mărcii Jeep au prezentat în avans un Jeep Recon complet electric, inspirat de vehiculul de aventură Wrangler, cu motorizare pe benzină, un Wagoneer S, care va fi un însoțitor electric pentru vehiculele familiei Grand Cherokee sau Wagoneer, scrie News.ro.

Porsche și Red Bull opresc discuțiile despre o colaborare în Formula 1 CITEȘTE ȘI Porsche și Red Bull opresc discuțiile despre o colaborare în Formula 1

Ei au prezentat, de asemenea, un mic Jeep Avenger EV, destinat europenilor.

Șeful mărcii Jeep, Christian Meunier, a declarat că viitoarele modele Jeep electrice - inclusiv unele neidentificate în prezentările făcute reporterilor în această săptămână - vor ajuta Jeep să facă față concurenței altor mărci de vehicule electrice.

Rivian și Scout, precum și brandul relansat Hummer al General Motors, își promovează SUV-urile electrice cu multe dintre atracțiile pentru aventură în aer liber și capabilități pentru orice vreme pe care Jeep le-a oferit de zeci de ani.

SUV-urile Model X și Model Y ale Tesla concurează cu Jeep pentru clienții cărora le plac utilitatea multifuncțională.

Meunier a spus că modelele electrice Recon și Wagoneer, care urmează să fie puse în vânzare în 2024, și European Avenger, programat să fie pus în vânzare la începutul lui 2023, ar trebui să ajute brandul să se dezvolte.

viewscnt
Afla mai multe despre
jeep
suv