KAR transformă platforma de licitații auto CarsOnTheWeb în ADESA Europe

KAR transformă platforma de licitații auto CarsOnTheWeb în ADESA Europe
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 iun 2019

După ce a cumpărat platforma belgiană de licitații online CarsOnTheWeb, în luna februarie, KAR Auction Services relansează serviciile acesteia sub numele ADESA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

KAR Auction Services, companie americană specializată în vânzări de automobile rulate, a anunțat lansarea platformei ADESA Europe, la finalul procesului de rebranding al CarsOnTheWeb (COTW), companie cu sediul în Belgia cumpărată de KAR în februarie 2019, una dintre cele mai cunoscute platforme de licitații de mașini rulate din Europa.

Potrivit KAR, în 2018, 66.000 de vehicule au fost comercializate prin intermediul CarsOnTheWeb, iar România  s-a numărat printre cele mai importante cinci piețe. Cea mai frecventă utilizare a CarsONThe Web de către dealerii români a fost cea de achiziție de autoturisme rulate de pe piețele vestice ale Europei și revânzarea lor clienților din România.

Platforma COTW permite clienților din România să participe la licitațiile de autovehicule fără să fie prezenți, doar pe baza datelor mașinii și a fotografiilor, contra unei taxe de participare. În urma adjudecării, la finalul unui proces mai mult sau mai puțin complex, vehiculele sunt expediate cu platformele de transport către sediul companiilor care le-au cumpărat. Nu pot participa la licitații decât companiile cu cont pe site, având toate datele de identificare.

 „Marca ADESA este recunoscută în America de Nord și în Regatul Unit, iar CarsOnTheWeb conduce segmentul platformelor internaționale de repunere pe piață pentru autovehicule din Europa continentală”, a declarat Benjamin Skuy, Vicepreședinte Executiv KAR responsabil pentru piețele internaționale și inițiativele strategice.

Marca ADESA Europe se extinde pe fiecare piață unde desfășoară operațiuni de vânzare prin filialele din Belgia, Franța, Germania, Italia, Olanda și Spania.

VIDEO & FOTO Ford Puma, primele imagini direct de la uzina din Craiova. Caracteristicile noii mașini, prețuri estimate și detalii complete CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Ford Puma, primele imagini direct de la uzina din Craiova. Caracteristicile noii mașini, prețuri estimate și detalii complete

ADESA Europe organizează pentru vânzători și cumpărători de mașini din Europa servicii de licitații de vehicule, de transport, finanțare și asistență. Instrumentele online și mobile ale companiei sunt disponibile în 19 limbi, inclusiv română și au funcționalități precum căutări în timp real, plasarea ofertelor, efectuarea plăților și planificarea logistică. Compania oferă servicii complexe de tranzacții compatibile cu regulile în materie de TVA, servicii de transmitere a documentelor și asistență post-vânzare pentru tranzacțiile peste hotare, care reprezintă 97% din totalul acordurilor realizate prin intermediul platformei.

viewscnt
Afla mai multe despre
kar
adesa europe
cars on the web
licitatii auto
masini second hand
masini belgia
masini germania