Lime lansează serviciul de închiriere trotinete electrice în două noi orașe

Lime lansează serviciul de închiriere trotinete electrice în două noi orașe
scris 4 sep 2020

Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, a anunțat vineri că se lansează în weekend și în Brașov și Constanța, după ce acum două săptămâni s-a extins la Cluj-Napoca.

Reprezentanții companiei spun că trotinetele electrice au generat până acum peste 1,5 milioane de curse de la lansare, în București, scrie News.ro.

VIDEO Fiat Chrysler a prezentat noua familie de SUV-uri Jeep Wagoneer și Grand Wagoneer CITEȘTE ȘI VIDEO Fiat Chrysler a prezentat noua familie de SUV-uri Jeep Wagoneer și Grand Wagoneer

"Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, ajunge în două săptămâni de la lansarea la Cluj-Napoca și în Constanța și Brașov. Locuitorii și turiștii din Brașov și Constanța se vor putea bucura de astăzi de trotinetele electrice Lime ce vor sta la dispoziția lor pentru a-i ajuta să se deplaseze prin oraș într-un mod rapid, ușor și sustenabil. Trotinetele vor fi disponibile în Brașov în Piața Sfatului, Centrul Civic, Șchei, Coresi Mall, zona Gării, iar în Constanța în Mamaia, zona Portului, parcul Tăbăcăriei, Teatrului și Casei de Cultură, Tomis II, III, Nord, faleză Nord și nu numai", a anunțat compania.

Durează doar un minut să ajungi din Piața Sfatului în Parcul Nicolae Titulescu cu trotineta electrică sau din Piața Ovidiu la Cazino.

"Lime este un jucător național în România. După 1,5 milioane curse în București și zeci de mii de curse în Cluj-Napoca în doar două săptămâni de la lansare, dorim să accelerăm expansiunea și suntem foarte încântați să ne extindem și în Constanța și Brașov. Micromobilitatea trebuie sa fie o alternativă de transport națională. Trotinetele Lime sunt o soluție de transport în aer liber, distractivă, comodă, inteligentă și distanțată social pentru a ne reimagina stilul de viață urban, mai ales în momentele acestea cu COVID-19", afirmă Luca Mateescu, Lime manager de operațiuni România.

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil.

Să mergi cu Lime costă 3 lei pentru a debloca trotineta și fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,6 lei.

"Chiar dacă riscul de infecție cu COVID-19 este foarte scăzut pentru obiecte și suprafețe, Lime a intensificat toate măsurile de igienă pentru a proteja atât călătorii cât și personalul. Ne-am îmbunătățit metodele de curățare și am crescut frecvența de curățare și dezinfectare a scuterelor noastre. Curățăm toate părțile trotinetei care sunt atinse de oameni și folosim doar produse recomandate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din lista Centrulului de Biocide Chimicale, care au fost aprobate de EPA pentru a fi utilizate împotriva coronavirusului", spun reprezentanții companiei.

Trotinetele Lime sunt sigure și ușor de utilizat, adaugă ei.

“Oricine se simte nesigur sau are dubii poate purta mănuși de unică folosință în timpul cursei sau dezinfectați ghidonul înainte de închiriere. Ca întotdeauna, când intrați în contact cu suprafețele din spațiile publice, spălați-vă bine pe mâini, frecvent, dezinfectați-le și urmați indicațiile de sănătate publică", adaugă managerul de operațiuni al Lime.

Compania Lime este activă în peste 40 de orașe din 19 țări din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
lime
trotinete electrice