Linia 41 va fi suspendată pentru lucrări la calea de rulare

Linia 41 va fi suspendată pentru lucrări la calea de rulare
scris 28 sep 2022

Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30 septembrie - 6 octombrie pentru finalizarea unor lucrări la calea de rulare, iar pentru preluarea călătorilor va fi înființată linia de navetă 641, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov (TPBI).

Suspendarea traficului pe linia 41 va intra în vigoare pe 30 septembrie, la ora 21:00, și va fi valabilă până pe 6 octombrie, la ora 4:00, arată Agerpres.

Noile Spring și Jogger, cu noul logo, vor fi livrate abia anul viitor și mai scumpe. Noile prețuri ale mașinilor Dacia în România CITEȘTE ȘI Noile Spring și Jogger, cu noul logo, vor fi livrate abia anul viitor și mai scumpe. Noile prețuri ale mașinilor Dacia în România

Potrivit sursei citate, întreruperea circulației pe această linie va avea loc pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția străzii Brașov/Piața Drumul Taberei.

Pentru preluarea călătorilor, TPBI a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între "Piața Presei" și "Ghencea", pe Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov și Bd. Ghencea.

viewscnt
Afla mai multe despre
linia 41
tramvai