Lufthansa introduce curse aeriene Iași-Frankfurt

Lufthansa introduce curse aeriene Iași-Frankfurt
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2021

Compania Lufthansa va opera patru zboruri pe săptămână pe ruta Iași-Frankfurt, începând din 21 mai, tarifele pentru un bilet dus-întors pornind de la 189 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit conducerii Aeroportului din Iași, este pentru prima oară când locuitorii din zona Moldovei vor putea călători cu avionul la Frankfurt, un nod aerian care oferă atât conexiuni pentru zboruri transcontinentale, cât și posibilitatea de a călători spre alte aeroporturi europene, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Zborurile sunt programate lunea, joai, vinerea și duminica, iar biletele pot fi deja achiziționate de pe site-ul companiei aeriene germane.

"Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS continuă să ofere conexiuni către hub-urile din Frankfurt, München, Viena și Zurich din București, Cluj, Sibiu și Timișoara. România a fost întotdeauna o piață importantă pentru Lufthansa Group și suntem mândri că deservim această piață de peste cincizeci de ani. Chiar și în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre în această vară”, a declarat Zlatko Zlatic, Lufthansa Group General Sales Manager pentru România și Republica Moldova.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

La rândul său, Vasile Stoicea, directorul provizoriu al Aeroportului din Iași, a afirmat că noua rută va ajuta mediul de business local, el adăugând că, în ciuda vremurilor complicate, aeroportul ieșean prezintă interes pentru companiile străine.

"Suntem bucuroși că în sfârșit putem răspunde solicitărilor numeroase pentru această destinație, Frankfurt, în special ale celor care călătoresc în interes de afaceri și care au acum posibilitatea să ajungă mai des și mai rapid la întâlnirile de lucru, iar oamenii de afaceri din Germania vor ajunge, la rândul lor, mai ușor la Iași. Noua rută va ajuta mediul de business local, contribuind la bunăstarea întregii comunități. Această companie nu mai operează pe niciun alt aeroport concurent din Moldova, astfel că vom reuși să atragem clienți din toată regiunea și chiar de la Chișinău”, a declarat directorul provizoriu al Aeroportului din Iași, Vasile Stoicea.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
iasi
frankfurt