Mercedes-Benz este pe cale să se retragă de la ediția din 2019 a salonului auto de la Detroit

Mercedes-Benz este pe cale să se retragă de la ediția din 2019 a salonului auto de la Detroit
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2018

Mercedes-Benz, un participant important la salonul auto de la Detroit, este pe cale să se retragă de la ediția de anul viitor, producătorul geman de automobile de lux analizând alte oportunități de prezentare a vehiculelor sale, potrivit unor persoane apropiate situației, transmite Automotive News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Trebuie să analizăm dacă un salon auto ca cel de la Detroit corespunde cu calendarul nostru de lansări și dacă nu există un format mai eficient pentru nevoile noastre. Automobilul clasa G a fost produsul perfect pentru a începe anul, dar probabilitatea ca noi să fim prezenți la Detroit în ianuarie anul viitor este foarte scăzută. Asta nu înseamnă că excludem o revenire în 2020”, a spus un director al Mercedes apropiat planurilor companiei.

Retragerea Mercedes-Benz ar fi încă un eveniment negativ pentru Salonul Auto Internațional Nord-American, după retragerea unor mărci precum Mazda, Volvo, Porsche, Jaguar și Land Rover, producătorii auto analizând cu o mai mare atenție costurile și cele mai bune rețele de promovare, scrie News.ro.

Volatilitatea bursei de pe Wall Street va depinde săptămâna aceasta de datele referitoare la inflație CITEȘTE ȘI Volatilitatea bursei de pe Wall Street va depinde săptămâna aceasta de datele referitoare la inflație

Absența Mercedes de la Cobo Center din Detroit va avea un impact mai mare. Producătorul auto german ocupa un spațiu aflat în apropierea unei intrări cu trafic ridicat de vizitatori și pe lângă conferința de presă susținută în cadrul salonului organiza și alte prezentări, în afara acestuia.

Luna trecută, Mercedes a folosit un teatru transformat în garaj din centrul Detroit-ului pentru a prezenta modelul clasa G modernizat, la care directorul general Dieter Zetsche a apărut pe scenă alături de Arnold Schwarzenegger.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes-benz
detroit
salon auto