Metrorex și Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" - parteneriat pentru proiectarea renovării stațiilor de metrou, în principal a celor în care au fost dezafectate spațiile comerciale

Metrorex și Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" - parteneriat pentru proiectarea renovării stațiilor de metrou, în principal a celor în care au fost dezafectate spațiile comerciale
scris 22 apr 2021

Metrorex și Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" au încheiat un parteneriat pentru proiectarea renovării stațiilor de metrou.

Metrorex informează că miercuri la sediul Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" a avut loc o întâlnire între directorul general al Metrorex, domnul Ștefan Paraschiv, rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București, domnul prof. univ. dr. arh. Marian Moiceanu și domnul președinte al Senatului, prof. dr. arh. Cristian Drughean, scrie News.ro.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Participanții la întâlnire au discutat despre elaborarea unui parteneriat între instituții pentru explorarea de idei și concepte în vederea amenajării stațiilor de metrou din București, cu accent pe acelea în care au fost dezafectate spațiile comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

După finalizarea acestei faze exploratorii și semnarea unui parteneriat între Metrorex și Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București, va fi lansat un prim proiect în cadrul Facultății Arhitectură de Interior pe această temă.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

Studenții, sub coordonarea cadrelor universitare, vor contribui la eforturile de a reda stațiilor de metrou un suflu nou și un concept de amenajare adaptat transportului modern de călători, precizează Metrorex.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
statii de metrou