Metrorex va achiziționa 13 trenuri noi pentru secțiunea Drumul Taberei – Eroilor

Metrorex va achiziționa 13 trenuri noi pentru secțiunea Drumul Taberei – Eroilor
scris 25 mar 2019

Metrorex a anunțat, luni, că va achiziționa 13 trenuri noi pentru secțiunea Drumul Taberei – Eroilor, în valoare de 520,15 milioane lei (109,4 milioane euro).

”După verificarea și validarea de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a documentației de atribuire, anunțul de participare la licitație a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP)”, se arată în comunicat.

Metrorex va achiziționa 13 trenuri noi de metrou pentru secțiunea Drumul Taberei - Eroilor și opțional și-a rezervat dreptul de a contracta încă maxim 17 trenuri noi de același tip, destinate operării pe secțiunea Eroilor - Iancului, scrie News.ro.

LISTA de curse ce vor fi anulate de Tarom. Noua conducere pregătește primele măsuri CITEȘTE ȘI LISTA de curse ce vor fi anulate de Tarom. Noua conducere pregătește primele măsuri

Valoarea estimată la momentul actual pentru cele pentru 13 trenuri este de 520,15 milioane lei Toate cele 30 de trenuri au o valoare estimată de 1,2 miliarde lei (252 milioane euro).

”Proiectul este finanțat în cadrul Acordului de împrumut încheiat între Guvernul României și Banca Europeană de Investiții (BEI), prin cofinanțare, respectiv buget de stat și credit BEI”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
drumul taberei – eroilor
trenuri noi