BMW și Daimler vor dezvolta împreună noi tehnologii pentru conducerea automată

BMW și Daimler vor dezvolta împreună noi tehnologii pentru conducerea automată
scris 4 iul 2019

BMW și Daimler au încheiat un parteneriat pe termen lung pentru a dezvolta împreună tehnologii pentru conducerea automată, iar 1.200 de tehnicieni de la cei doi producători auto de mașini de lux vor fi implicați în acest proces, a anunțat, joi, BMW, transmite Reuters.

Parteneriatul strategic se va concentra pe dezvoltarea tehnologiilor pentru sisteme de conducere asistată, conducere automată pe autostrăzi și parcare automată. Cele două companii germane speră să folosească noile sisteme în 2024, scrie Agerpres.

OFICIAL Șantierul Naval Constanța și Naval Group primesc contractul controversat al corvetelor, de peste 1 miliard euro CITEȘTE ȘI OFICIAL Șantierul Naval Constanța și Naval Group primesc contractul controversat al corvetelor, de peste 1 miliard euro

"În plus, sunt planificate noi discuții privind extinderea ooperării în domeniul automatizării în zonele urbane și în centrele orașelor", se arată în comunicatul BMW.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bmw
daimler
conducere automata