Ministru anunță când va fi gata linia de cale ferată dintre aeroport și Gara de Nord

Ministru anunță când va fi gata linia de cale ferată dintre aeroport și Gara de Nord
scris 6 mai 2020

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a arătat impresionat de calea ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul ''Henri Coandă'', care ''va duce Bucureștiul în secolul XXI'', declarând că lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii august.

"Azi am efectuat împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și cu Gică Popescu o vizită la Aeroportul 'Aurel Vlaicu' și la linia de cale ferată care va lega Gara de Nord de Aeroportul 'Henri Coandă'. La Băneasa totul este în ordine, se lucrează, dar impresionantă este calea ferată. Mai mult decât prilejul unei foarte bune organizări, mă impresionează utilitatea ei generală ulterioară. Pentru că în sfârșit investiția asta va aduce Bucureștiul în secolul XXI. Să legi aeroportul de gară este, din punctul meu de vedere, un semn de normalitate socială europeană, atât de utilă, de necesară. La sfârșitul lunii august ar urma să fie finalizată, pe 26 august mai exact'', a declarat Stroe, potrivit Agerpres.

DOCUMENT Declarația pe propria răspundere a fost schimbată CITEȘTE ȘI DOCUMENT Declarația pe propria răspundere a fost schimbată

El a precizat că linia de tren va putea fi folosită ulterior desfășurării EURO 2020 de către persoanele care locuiesc în localitățile din Nordul Capitalei și care vor avea posibilitatea să ajungă în Capitală cu trenul în doar 10 minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
cale ferata
otopeni gara de nord