Ministru: Călătoria cu metroul se va scumpi. Creșterile salariale de la Metrorex vor fi transferate în costurile suportate de călători

Ministru: Călătoria cu metroul se va scumpi. Creșterile salariale de la Metrorex vor fi transferate în costurile suportate de călători
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2018

Măririle salariale anunțate pentru angajații Metrorex vor trebui plătite de călători anul viitor, a anunțat, joi, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sindicaliștii de la Metrorex au anunțat, la mijlocul lunii noiembrie, că vor declanșa greva generală dacă nu vor obține o creștere salarială, News.ro.

Ulterior, administrația Metrorex și Unitatea-Sindicatul Liber din Metrou (USLM) s-au înțeles și au încheiat un nou contract colectiv de muncă, părțile convenind o mărire salarială de 20%.

Vânzările Dacia în Marea Britanie s-au dublat în noiembrie CITEȘTE ȘI Vânzările Dacia în Marea Britanie s-au dublat în noiembrie

Acum, ministrul Șova consideră creșterea salarială ca fiind nejustificată, dar a spus că aceasta întrunește condițiile legale. Totodată, el a punctat că aceste costuri vor fi suportate de călători.

”Din păcate, costurile acestea va trebui să le transferăm în costurile pe care utilizatorii de metrou le vor plăti de anul viitor”, a spus Șova, în cadrul unei conferințe de presă.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex