Ministrul Transporturilor, dezamăgit de stadiul lucrărilor la podul peste Râul Argeș

Ministrul Transporturilor, dezamăgit de stadiul lucrărilor la podul peste Râul Argeș
scris 13 mai 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat dezamăgit de stadiul lucrărilor la podul peste Râul Argeș și a convocat comisia care se ocupă de acest obiectiv, amenințându-i pe constructori că, dacă nu termină lucrările în 30 de zile, va rezilia contractul.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul general CNAIR au verificat duminică stadiul lucrărilor de reparație a părții carosabile pe podul de peste râul Argeș, de la km 36 al autostrăzii A1 București – Pitești, scrie News.ro.

Ministrul Transporturilor pregătește \ CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor pregătește "Autostrada Nordului"

Lucrările la podul peste Argeș, de la km 36 al A1, trebuie finalizate în 30 de zile, informează un comunicat emis duminică de Ministerul Transporturilor.

În timpul vizitei, ministrul Răzvan Cuc a declarat că este dezamăgit de stadiul lucrărilor și că a convocat, în cursul acestei zile, comisia care se ocupă de acest obiectiv. Totodată Ministrul Transporturilor a precizat că lucrările la pod trebuie finalizate în maxim 30 de zile.

”Am strâns comisia aici, se întâlnesc, le-am dat termen, vin cu soluția, constructorul are termenul lui nou și să finalizeze ce au de făcut (...) Noi nu avem week-end în infrastructură. Singurul lucru care îi va susține în funcții, în perioada mandatului meu, va fi munca pe care o vor depune. Dacă cineva are impresia că are alte conexiuni sau alte relații sau că eu voi ceda la presiuni, se înșală amarnic: pleacă acasă toți, indiferent de consecințe. Dacă nu stau pe șantier și nu fac ce le spunem noi (eu și directorul general CNAIR Narcis Neaga) pleacă acasă. E simplu", a declarat Răzvan Cuc.

Acesta spune că, dacă podul nu este finalizat într-o lună de zile, contractul cu constructorul va fi reziliat.

"CNAIR are câteva regionale care se ocupă de aceste autostrăzi. Unul dintre directorii care se ocupă de aceste regionale este domnul Dinu (...) Eu nu văd ca un director de DRDP să se ducă doar la birou, să bea o cafea la ora 9, să semneze actele pe care le are de semnat și apoi pe la ora 14, pleacă acasă. Nu, ei trebuie să fie proactivi, să vină la domnul Neaga și să spună: domnul Neaga vreau să vă cheltuiesc toți banii anul acesta. Vreau să îmi mai dați bani, vreau să încep modernizarea la autostradă. Asta trebuie să facă directorii. D-aia au un puhoi de oameni în subordine. Dacă nu îi pot coordona, atunci schimbăm directorii. Este foarte simplu. Acesta este testul directorului Dinu: are o lună să finalizeze podul. Nu îl finalizează s-a terminat, și cu constructorul și cu Dinu, cu toată lumea", adaugă ministrul Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
răzvan cuc
pod arges