Nou director de Comunicare și CSR la Renault Group România

Nou director de Comunicare și CSR la Renault Group România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 mar 2021

Group Renault România, entitate care înglobează activitatea Dacia și a celorlalte structuri ale companiei Renault în România, are un nou director de comunicare, care vine de la Renault Technologie Roumanie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Activitățile de comunicare precum și CSR (responsabilitate socială) ale grupului Renault din România vor fi conduse de Cristian Nevzoreanu, începând cu 1 martie. El vine de la Renault Technologie Roumanie, structura de cercetare și dezvoltare, care are activități în București și la Titu, și va face parte și din comitetul de management al companiei.

 „De echipa de Comunicare și CSR mă leagă experiențe bogate, direct conectate cu domeniile Comercial și Afaceri Publice, cu ocazia lansărilor de produse sau evenimentelor din cadrul grupului. Voi avea oportunitatea de a lucra într-o echipa de profesioniști, împreună cu care vom avea o abordare modernă, inovativă si adaptată contextului actual”, a declarat Cristian Nevzoreanu.

INFOGRAFICE Dacia Sandero revine în topul european direct pe locul 3 CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Dacia Sandero revine în topul european direct pe locul 3

Cristian Nevzoreanu și-a început parcursul profesional la Renault, în Franța, în 2000, unde a fost manager de proiecte din sfera R&D, în domeniile industrial, comerț și marketing. În 2007 revine în țară și se alătură centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie, în calitate de director Afaceri Publice și, ulterior, activităților extinse ale Grupului Renault în România. Cristian este absolvent al Universității Politehnica, Facultatea de Inginerie Aerospațială, și are un master în Tehnici Aeronautice și Spațiale la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro”, Toulouse, Franța. Totodată, a urmat specializări post universitare în Management și Gestiunea Afacerilor (Institut d'Etudes Politiques, l'Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l'Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, Paris, Franta) și Competitivitate și Inovație (Harvard Business School prin Universitatea Tehnică din Cluj).

viewscnt
Afla mai multe despre
renault romania
cristian nevzoreanu
dacia