O nouă ofertă de la Tarom: zboruri de la 99 de euro spre mai multe destinații

O nouă ofertă de la Tarom: zboruri de la 99 de euro spre mai multe destinații
scris 12 feb 2019

Operatorul național aerian Tarom a lansat o nouă campanie promoțională de bilete către mai multe destinații din Europa și Orientul Mijlociu.

Compania pune în vânzare bilete de avion de la prețul de 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru curse dus-întors achiziționate la zboruri între București și Atena, Istanbul și Roma. Biletele pot fi cumpărate în perioada 12-15 februarie pentru zboruri în perioada 1-31 martie.

Totodată, Tarom anunță prețuri pentru bilete de avion ce pleacă de la 119 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achiziționate pentru zboruri către Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Chișinău, Munchen, Frankfurt și Tel Aviv.

Există o ofertă și pentru zborurile din București către Amman, Beirut, Stockholm, Barcelona, Londra, Nisa și Madrid, la prețuri ce încep de la 139 de euro.

Achizițiile de autoturisme noi, în creștere și în 2019. Dacia, avans spectaculos în ianuarie, VW scădere abruptă CITEȘTE ȘI Achizițiile de autoturisme noi, în creștere și în 2019. Dacia, avans spectaculos în ianuarie, VW scădere abruptă

Perioada minimă de ședere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

Perioada maximă de ședere la destinație este de 14 zile.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenței până la tariful disponibil și aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 euroechivalentul monedei de plata.

Rambursarea biletelor achiziționate nu este permisă.

Locurile la această ofertă sunt limitate și sunt disponibile doar pe zboruri Tarom selecționate.

viewscnt
Afla mai multe despre
bilete avion
bilete tarom
bilete roma
bilete atena
bilete ieftine avion