Panasonic va investi 4 miliarde dolari într-o fabrică de baterii pentru mașini electrice. Va fi cea mai mare din lume

Panasonic va investi 4 miliarde dolari într-o fabrică de baterii pentru mașini electrice. Va fi cea mai mare din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2022

Panasonic va investi 4 miliarde dolari într-o fabrică de baterii pentru mașini electrice ce va fi construită în Kansas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viitoarea fabrică, despre care compania spune că va fi cea mai mare din lume, va produce celule de înaltă capacitate și va genera, în total, 8.000 de locuri de muncă, conform Engadget.

Guvernul a introdus, de urgență, noi reglementări de ajustare a prețurilor la lucrări publice, într-un context în care Spedition UMB a atenționat anterior că va opri lucrul CITEȘTE ȘI Guvernul a introdus, de urgență, noi reglementări de ajustare a prețurilor la lucrări publice, într-un context în care Spedition UMB a atenționat anterior că va opri lucrul

În 2020, Toyota și Panasonic, două companii care au semnat un parteneriat în domeniul producției de baterii, au anunțat că vor fabrica baterii Li-Ion pentru vehicule hibride, în cadrul companiei de tip joint-venture, denumită Prime Planet Energy & Solutions.

Toyota și Panasonic au mai anunțat un parteneriat pentru furnizarea de celule pentru vehicule electrice, necesare producției de baterii în fabrica din Nevada a constructorului japonez de automobile.

Panasonic are contracte de furnizare de baterii și cu Tesla, în timp ce Toyota mai are parteneriate și cu alți producători de baterii.

viewscnt
Afla mai multe despre
toyota
panasonic
baterii litiu ion
masini hibrid