Patru oferte pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu din București

Patru oferte pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2024

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat că sunt patru oferte pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens, iar câștigătorul va fi desemnat în cel mai scurt timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Edilul general a mai spus că proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar și construirea unui drum de legătură între Șoseaua Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu și Str. Fabrica de Glucoză și construirea unei parcări de tip park&ride, scrie News.ro.

FOTO - ANUNȚ Când începe Umbrărescu lucrările la Autostrada Unirii. Autoritățile se acuzau între ele: Este o mare bătaie de joc ce se întâmplă! CITEȘTE ȘI FOTO - ANUNȚ Când începe Umbrărescu lucrările la Autostrada Unirii. Autoritățile se acuzau între ele: Este o mare bătaie de joc ce se întâmplă!

„Avem patru oferte pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens. Intrăm în perioada de evaluare a ofertelor, astfel încât să putem desemna câștigătorul în cel mai scurt timp”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El a adăugat că „proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar și construirea unui drum de legătură între Șoseaua Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu și Str. Fabrica de Glucoză și construirea unei parcări de tip park&ride”.

„Astăzi a fost ultima zi pentru depunerea ofertelor la procedura de achiziție privind elaborarea studiului de fezabilitate”, a completat Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
dimitrie pompeiu
nicusor dan