Peste 40 de trenuri care circulă spre litoral intră în circulație începând de vineri

Peste 40 de trenuri care circulă spre litoral intră în circulație începând de vineri
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2017

CFR Călători introduce în circulație, începând de vineri, peste 40 de trenuri care să asigure legături din toată țara către Delta Dunării și stațiunile de la Marea Neagră pe toată perioada sezonului estival, anunță compania de transport feroviar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, începând de vineri și până în 10 septembrie, "Trenurile Soarelui” vor fi introduse treptat în circulație și vor asigura legături între toate regiunile țării și cele mai căutate destinții de vacanță pe perioada verii, scrie News.ro.

De asemenea, majoritatea trenurilor care sosesc din țară vor avea legături frecvente cu trenuri care circulă între Constanța și stațiuni, precizează CFR Călători.

Potrivit CFR, "Trenurile Soarelui” sunt dotate cu aer condiționat, unele vagoane având și wifi gratuit și bar.

FOTO Therme București lansează cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme, o investiție de 5 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Therme București lansează cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme, o investiție de 5 milioane de euro

În ceea ce privește tarifele, o călătorie București – Constanța, fără reduceri, pe tren interregio, costă 59,6 lei, însă dacă este achiziționat un bilet dus-întors se acordă o reducere de 10 la sută. În cazul în care biletul dus-întors este achiziționat online, se adaugă o reducere de cinci la sută.

De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile înainte, se acordă o reducere de 25% din tariful de transport. Călătorii mai pot beneficia și de oferta de grup. Pentru un grup de două - cinci persoane, reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziționarea se face online, precizează CFR Călători.

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, de la automatele din gări, precum și telefonic sau online, pe site-ul CFR Călători.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenuri
litoral