Peugeot lansează prima ediție specială a modelului 408, cu motor PHEV

Peugeot lansează prima ediție specială a modelului 408, cu motor PHEV
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 sep 2022

Fanii Peugeot vor putea comanda un exemplar al noului model 408, parte a unei ediții limitate, prezentată în luna august. Comenzile au fost deschise pe 1 septembrie, iar primii 300 de clienți primesc gratuit stația de încărcare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peugeot 408, un model complet nou, global, care a fost dezvăluit în luna august și care va avea premiera modnială la un salon auto în octombrie, la Paris, vine în fața clienților într-o ediție specială, limitată la numai 300 de exemplare. Mașina va avea o motorizare hibrid și poate fi comandată de la 1 septembrie pe magazinul online al mărcii.

Ediția specială Peugeot 408 First Edition a fost dezvăluită într-un eveniment special, desfășurat la Paris, mașina fiind suspendată într-o sferă de mari dimensiuni. Este echipată cu un motor plug-in hibrid, benzină – electric, de 225 CP, având o culoare specială, Obsession Blue, precum și un pachet de echipamente creat special. Peugeot anunță un preț de 50.600 euro pentru acest model sau rate de 490 de euro pe lună, pentru varianta cu finanțare.

Primii 300 de clienți vor beneficia de un pachet gratuit de încărcare, respectiv o stație casnică împreună cu cablul aferent sau, pentru cei care încarcă la stații publice, un pachet de 1000 de euro în rețeaua de stații de încărcare.

EXCLUSIV Cele două noi modele lansate de Dacia în ultimul an au salvat evoluția mărcii într-o perioadă de criză. Previziunile companiei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cele două noi modele lansate de Dacia în ultimul an au salvat evoluția mărcii într-o perioadă de criză. Previziunile companiei

Peugeot 408 este un model complet nou, cu o caroserie fastback, cu un profil de coupe și elemente de crossover, un rival pentru Renault Arkana. Are o lungime de 4,69 metri, un ampatament de clasă compactă, cu 2,79 metri, și un portbagaj de 536 litri, la care accesul se face prin intermediul hayonului de tip hatchback. Motoarele anunțate de francezi sunt cele două PHEV, de 180 și 225 CP, și un entry-level de 1.2 litri, 130 CP.

Primele exemplare Peugeot 408 sunt programate să fie livrate anul viitor, în primele luni ale anului. Mașina va fi fabricată în Franța, la Mulhouse, precum și în China.

viewscnt
Afla mai multe despre
peugeot 408
plug in hibrid
noul peugeot