Peugeot SA a obținut acordul deținătorilor de obligațiuni și al băncilor pentru fuziunea cu FCA

Peugeot SA a obținut acordul deținătorilor de obligațiuni și al băncilor pentru fuziunea cu FCA
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 nov 2020

PSA Group a lansat o consultare a deținătorilor de obligațiuni emise de companie în cadrul programului EMTN, pentru a obține acordul în vederea fuziunii cu Fiat Chrysler.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală a Obligatarilor PSA Group a votat cu o largă majortate acordul de fuziune al companiei cu FCA, la finalul procesului de consultare inițiat de PSA.

PSA anunță în acest moment că are acordurile și autorizațiile din partea băncilor partenere pentru fuziune, în cazul celor două linii de credit de tip revolving, de câte 3 miliarde euro fiecare.

FOTO Renault lansează noul Kangoo împreună cu noul Express, în locul fostului Dokker CITEȘTE ȘI FOTO Renault lansează noul Kangoo împreună cu noul Express, în locul fostului Dokker

„Succesul acestei consultări atestă încrederea purtătorilor de obligațiuni și a băncilor partenere în strategia grupului în vederea creării Stellantis”, transmite PSA Group.

PSA subliniază că fuziunea ar trebui să aibă loc la sfârșitul primului trimestru al anului 2021, sub rezerva îndeplinirii condițiilor de închidere obișnuite, inclusiv a aprobării de către acționarii celor două companii în adunările generale extraordinare și îndeplinirea exigențelor antitrust și a altor reglementări.

Noua companie care va rezulta din fuziunea PSA și FCA se va numi Stellantis și va fi înregistrată în Olanda. 

viewscnt
Afla mai multe despre
psa fca
fuziune psa fca
obligatiuni
banci psa
comisia europeana
concurenta
uzina psa