Piloții KLM acceptă reducerea salariilor până în 2025

Piloții KLM acceptă reducerea salariilor până în 2025
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2020

Piloții KLM, subsidiara olandeză a companiei aeriene Air France, au fost de acord marți cu reducerea salariilor cerută de Guvern, în schimbul pachetului de asistență financiară de 3,4 miliarde de euro, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În iunie, Guvernul Olandei anunța că va furniza KLM fonduri de 3,4 miliarde de euro, pentru a o ajuta să supraviețuiască în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19). Pachetul este format din împrumuturi bancare garantate de 2,4 miliarde de euro și un credit direct de un miliard de euro, a precizat ministrul olandez de Finanțe, Wopke Hoekstra. Și Franța a anunțat în aprilie un acord de salvare de șapte miliarde de euro pentru Air France, scrie Agerpres.

Fostul deputat Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani și opt luni de închisoare și dat în urmărire internațională, a fost prins CITEȘTE ȘI Fostul deputat Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani și opt luni de închisoare și dat în urmărire internațională, a fost prins

Anterior sindicatul piloților KLM a fost de acord cu reducerea salariilor până în martie 2022 dar Guvernul a cerut garanții că salariile vor fi înghețate încă trei ani. Inițial piloții au refuzat, ceea ce ar fi putut determina Executivul să nu mai acorde asistența financiară. Totuși, marți s-a ajuns la un acord între conducerea și sindicatul piloților KLM.

viewscnt
Afla mai multe despre
klm
salarii