Primăria din New York intenționează să limiteze serviciile oferite de companii precum Uber și Lyft

Primăria din New York intenționează să limiteze serviciile oferite de companii precum Uber și Lyft
scris 11 aug 2018

Primăria din New York intenționează să limiteze serviciile de transport oferite de companii precum Uber și Lyft, urmând să devină prima municipalitate care va lua o astfel de măsură.

Consiliul local al New York City a votat în această săptămână pentru plafonarea numărului de licențe noi acordate pentru vehicule într-un an, în cadrul măsurilor de reducere a traficului în oraș, relatează News.ro.

Primarul Bill de Blasio, care a susținut măsurile, urmează să semneze noile prevederi în următoarele săptămâni.

Europa, afectată de cea mai mare grevă din istoria Ryanair. Curse anulate și în București CITEȘTE ȘI Europa, afectată de cea mai mare grevă din istoria Ryanair. Curse anulate și în București

Membrii consiliului au aprobat un pachet de măsuri după mai multe luni de proteste ale șoferilor de taxi și ale altor persoane și a unei campanii a companiilor de transport de tipul ride-hailing care au cerut clienților să se opună proiectului.

Firmele au avertizat că o astfel de limitare a numărului de licențe va conduce la o disponibilitate mai scăzută a acestor servicii de transport în cartierele mai îndepărtate și la tarife mai ridicate pentru curse, într-o perioadă în care metroul și transporturile publice cu autobuze înregistrează probleme.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
lyft
primaria
new york
limita
servicii