Primăria sectorului 4 vrea să îi taxeze pe șoferii care mai rămân blocați cu mașinile în Pasajul Unirii

Primăria sectorului 4 vrea să îi taxeze pe șoferii care mai rămân blocați cu mașinile în Pasajul Unirii

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2023

Primăria Sectorului 4 vrea să impună un așa numit tarif pentru asistență în cazul autovehiculelor rămase blocate în Pasajul Unirii. Asta prevede un proiect de hotărâre pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Sectorului 4. Acesta este de 30.000 de lei cu TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În situația în care un autovehicul rămâne blocat sau se află în stare de nefuncționare în Pasajul Unirii, Direcția pentru Digitalizare și Regenerare Urbană Sector 4, sub coordonarea și supravegherea Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, va acorda asistență în vederea extragerii autovehiculului din pasaj, scrie Agerpres.

Ford raportează un profit de aproape 2 miliarde de dolari pe primul trimestru, cu pierderi majorate pentru divizia electrică. „Dăm viață Ford+\ CITEȘTE ȘI Ford raportează un profit de aproape 2 miliarde de dolari pe primul trimestru, cu pierderi majorate pentru divizia electrică. „Dăm viață Ford+"

Plata tarifului ar urma să se facă cu cardul, la automatele de plată Selfpay; online, pe site-ul www.mobilitateurbana4.ro; cu cardul, prin sistem POS; prin alte aplicații informatice indicate de administrator.

Fondurile rezultate din activitățile de asistență acordate se vor colecta de Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 și se vor constitui venituri la bugetul Direcției Mobilitate Urbană Sector 4.

Pasajul Unirii a fost renovat anul trecut, în vară, de primăria Sectorului 4, și inaugurat la începutul lunii septembrie. De atunci, mai multe mașini au rămas blocate, în pasaj sau în poarta menită să limiteze accesul mașinilor prea înalte.

Cel mai grav incident a avut loc pe 23 decembrie când un autocar plin cu turiști greci s-a izbit de limitatorul de înălțime, iar o persoană a murit.

Doar în luna septembrie a anului trecut, cinci mașini (autocare sau camioane) au rămas blocate.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii
amenda