Program - pilot BMW: acces nelimitat la cele mai tari mașini, pe bază de abonament

Program - pilot BMW: acces nelimitat la cele mai tari mașini, pe bază de abonament
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 6 apr 2018

BMW a lansat propriul program de livrare a mașinilor sub formă de abonament, printr-un program-pilot ce se va derula în SUA. Modelele disponibile includ BMW Seria 4 Cabriolet, BMW Seria 5 530e, BMW X5 xDrive 40e, BMW M2 sau noul BMW M5.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

BMW a decis să testeze serviciile de utilizare a mșinilor prin abonamente, printr-un program-pilot care se desfășoară în Nashville, SUA, și este realizat de BMW Financial Services. Programul se numește Acces by BMW și „oferă membrilor acces nelimitat la o flotă diversă de automobile BMW printr-o singură plată lunară”, potrivit anunțului oficial. Mașinile sunt oferite prin dealerii locali, cei care se vor ocupa de livrarea și întreținerea automobilelor.

Membrii programului Access by BMW vor putea solicita un automobil prin intermediul unei aplicații mobile dedicate. Mașina va fi livrată de un consultant, pe baza cerințelor clientului privind modelul și specificațiile acestuia, la data și locul comandate. Automobilele sosesc cu rezervorul plin, complet pregătite și cu setările personale deja prestabilite. Abonamentul permite schimbarea mașinilor ori de câte ori clientul dorește, fără limite.

"Cum clienții continuă să exploreze piața mobilității aflată în continuă creștere, ofertele legate de servicii sunt din ce în ce mai solicitate. Prin Access by BMW, membrii noștri se vor bucura de libertatea mobilității personale cu acces la o gamă largă de automobile foarte emoționale", a declarat Ian Smith, director executiv al BMW Group Financial Services pentru SUA și Regiunea Americilor. "Serviciile pe bază de abonament sunt tot mai atractive pentru clienții noștri și suntem încântați să oferim un serviciu de mobilitate care îndeplinește nevoile lor individuale."

Prețul nu este deloc de neglijat, însă, raportat la mașinile disponibile, acesta nu este nici pe departe unul mare. Astfel, abonamentele, în faza pilot, vor avea două niveluri de acces, între 2.000 și 3.700 de dolari pe lună, care includ întreținerea automobilului, asigurare și BMW Roadside Assistance. Pe măsură ce programul se extinde, vor fi adăugate niveluri suplimentare, care să permită accesă la o gamă și mai largă vastă de automobile BMW.

FOTO Noul Mercedes A Class a fost introdus în oferta pentru clienții români. De la ce preț poate fi cumpărat CITEȘTE ȘI FOTO Noul Mercedes A Class a fost introdus în oferta pentru clienții români. De la ce preț poate fi cumpărat

Nivelul "Legend" va include o selecție de modele BMW cum sunt BMW Seria 4 (coupé și cabriolet), BMW Seria 5 și versiunea plug-in hybrid BMW 530e iPerformance, BMW X5 (Sports Activity Vehicle), versiunea plug-in hybrid BMW X5 xDrive40e iPerformance și BMW M2.

Nivelul "M", așa cum sugerează și numele, va include cele mai puternice și performante modele BMW: M4 Cabriolet, noul M5, M6 Cabriolet, dar și X5M sau X6M.

"Un program-pilot este o mare oportunitate pentru noi de a învăța. În viitor, rețeaua națională de dealeri BMW va fi parte integrantă pentru succesul Access by BMW", a declarat Smith. "Vom depinde foarte mult de colaborarea lor strânsă pentru a continua să îndeplinim și să depășim așteptările clienților și să asigurăm dezvoltarea sustenabilă a acestui nou model de afaceri."

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
abonament masini