VIDEO Ford a publicat primul film cu noua generație a compactei Focus, care se va lansa pe 10 aprilie

VIDEO Ford a publicat primul film cu noua generație a compactei Focus, care se va lansa pe 10 aprilie
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 4 apr 2018

Ford se pregătește de lansarea noii generații a compactei Focus, un eveniment care va avea loc pe 10 aprilie, atât în Europa cât și pe celelalte piețe. Primul film cu noul model arată doar câteva detalii estetice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 10 aprilie, noua generație Ford Focus va fi dezvăluită, Ford alegând un eveniment separat de tradiționalele saloane auto. Așteptat inițial pentru Geneva, noul Focus și-a prelungit data de debut pentru aprilie, astfel că europenii vor avea ocazia să-l vadă abia săptămâna viitoare.

După ce a publicat câteva fotografii de tip teasing cu viitorul model, acum Ford of Europe a dat publicității și un scurt film în care pot fi văzute noile faruri ale lui Focus, cu lumini de zi de tip LED, dar și o grilă de culoare neagră.

Printre noutățile pe care Focus le va aduce se numără și o nouă versiune de echipare de top, dar și noi tehnologii de siguranță ce vor fi oferite standard sau opțional.

Lansarea oficială va avea loc la Londra și Shanghai, în două evenimente ce vor fi transmise live. Diferența dintre cele două va fi dată de caroseria care va fi expusă, respectiv hatchback la Londra și un sedan în China.

VIDEO Citroen a înlocuit denumirea Picasso pe monovolumele familiei C4 cu SpaceTourer CITEȘTE ȘI VIDEO Citroen a înlocuit denumirea Picasso pe monovolumele familiei C4 cu SpaceTourer

Modelul Ford Focus destinat pieței din Europa va fi construit în aceeași uzină din Germania, care a fost reutilată pentru a găzdui liniile pentru noul model. Dezvoltarea compactei Ford a fost realizată de asemenea în Germania, în centrul Ford din Koln.

Vânzările Ford Focus au atins, anul trecut, pe piața europeană, 214.661 unități (hatchback plus sedan), mai puțin de jumătate din vânzările principalului rival, VW Golf (483.105 unități) și cu circa 3.000 de exemplare mai puțin decât celălalt rival german, Opel Astra. În clasamentul celor mai vândute automobile din Europa, Ford Focus a încheiat anul 2017 pe locul 11.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
focus