Reducerile de costuri anunțate de Daimler se vor resimți cel mai puternic în Germania

Reducerile de costuri anunțate de Daimler se vor resimți cel mai puternic în Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2019

Forța de muncă a Daimler din Germania va fi cea mai afectată de reducerile de costuri anunțate de grupul auto, a avertizat Michael Brecht, liderul sindicatului angajaților, într-un interviu acordat publicației Stuttgarter Zeitung, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vineri, producătorul automobilelor marca Mercedes-Benz a anunțat că va demara un plan de reducere a costurilor, care se va traduce prin eliminarea a cel puțin 10.000 de locuri de muncă la nivel mondial până în 2022. Obiectivul Daimler este diminuarea cheltuielilor de personal cu 1,4 miliarde de euro în următorii trei ani, scrie Agerpres.

Bloomberg: Plata rachetelor Patriot, parte din motivul scăderii rezervei valutare. Intervențiile BNR pentru susținerea leului au costat sub un miliard de euro CITEȘTE ȘI Bloomberg: Plata rachetelor Patriot, parte din motivul scăderii rezervei valutare. Intervențiile BNR pentru susținerea leului au costat sub un miliard de euro

Restructurările includ eliminarea a 10% din pozițiile de management la nivel mondial, ceea ce corespunde unui număr de 1.100 de posturi. În total, Daimler are în prezent un număr de 304.000 de angajați la nivel mondial.

"Două treimi din sumă va fi economisită în Germania", a declarat Michael Brecht.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler