Renault a decis „să studieze alături de FCA o potențială fuziune potențială 50/50”

Renault a decis „să studieze alături de FCA o potențială fuziune potențială 50/50”
scris 28 mai 2019

Consiliul de Administrație al Renault Group a anunțat oficial că s-a întâlnit pentru a examina propunerea primită de la FCA, cu privire la o fuziune între Renault S.A. și FCA.

Renault spune că au fost analizați termenii propuși de FCA și urmează să discute despre această propunere. „După o atentă analiză a termenilor propunerii prietenești a FCA, Consiliul de Administrație a decis să studieze cu interes oportunitatea unei astfel de combinații de afaceri, care dă posibilitatea creșterii amprentei de producție Grupului Renault și crează valoare adăugată pentru Alianță”, se arată în anunțul Renault.

Schimbare avansată la proprietarul Dacia. Fiat Chrysler confirmă că a propus Renault să fuzioneze. Noua companie ar deveni al 3-lea cel mai mare producător de autovehicule la nivel global CITEȘTE ȘI Schimbare avansată la proprietarul Dacia. Fiat Chrysler confirmă că a propus Renault să fuzioneze. Noua companie ar deveni al 3-lea cel mai mare producător de autovehicule la nivel global

Renault mai spune că vor fi date publicității noi informări pe parcursul discuțiilor pentru a informa piața despre rezultatele acestor discuții, „în acord cu legile și regulile aplicabile”.

În cursul zilei, Fiat Chrysler a confirmat oficial că a transmis Renault o porpunere de fuziune, cu respectarea unui raport de 50/50 pentru acționarii celor două companii.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
fca
fuziune fiat renault