Nou CEO la Mercedes-Benz România

Nou CEO la Mercedes-Benz România

Martin Schulz

scris 27 mai 2019

Martin Schulz, 45 de ani, în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcția de CEO al Mercedes-Benz România de la predecesorul său, Philipp Hagenburger.

Philipp Hagenburger, 54 de ani, face parte acum din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO, după ce a administrat cu succes activitățile diviziei de Passenger Cars și a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani. 

VW Transporter T6, rechemare amplă, inclusiv în România, pentru rescrierea softului motorului. Proprietarii vor primi un card pentru alimentare gratuită cu AdBlue CITEȘTE ȘI VW Transporter T6, rechemare amplă, inclusiv în România, pentru rescrierea softului motorului. Proprietarii vor primi un card pentru alimentare gratuită cu AdBlue

Martin Schulz s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuții în mai multe țări.

Martin Schultz are o experiență foarte bogată, de aproximativ 10 ani, în cadrul Mercedes-Benz pe piețele puternice din Asia, în vânzări, iar poziția ocupată în Coreea de Sud, de vicepreședinte pentru vânzări și marketing a fost una dintre cele mai titrate din zona asiatică. Martin Schulz a activat ca vicepreședinte inclusiv în Thailanda, alături de Michael Grewe, care a condus Mercedes-Benz România până în 2013, când a fost înlocuit de Boris Billich. Pentru Schulz, venirea în România poate fi considerată o avansare, fiind prima poziție de CEO pe care o ocupă în carieră. El a mai lucrat pentru piețele din Europa de Est între 2004 și 2007, ca market manager, dar biroul său era în Stuttgart, la sediul Daimler.

viewscnt
Afla mai multe despre
martin schulz
mercedes-benz