Renault a început căutările pentru un nou CEO

Renault a început căutările pentru un nou CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2017

Grupul auto francez Renault a demarat procesul de selecție a unui succesor pentru directorul general, Carlos Ghosn, al cărui mandat va ajunge la final în luna mai 2018, informează un articol publicat joi în cotidianul financiar francez Les Echos, preluat de AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit publicației menționate, "companiile de recrutare au fost mandatate iar candidații urmează să fie audiați". Obiectivul este desemnarea persoanei care îi va succeda în funcție lui Carlos Ghosn în luna februarie a anului următor, pentru ca acționarii grupului să poată valida această nominalizare cu prilejul următoarei Adunări generale anuale, prevăzute a avea loc în data de 15 iunie, scrie Agerpres.

Piața auto din UE: VW Golf, cel mai vândut din acest an, Dacia Sandero pe locul 15, Duster pe 22 și locul 3 în segmentul B-SUV CITEȘTE ȘI Piața auto din UE: VW Golf, cel mai vândut din acest an, Dacia Sandero pe locul 15, Duster pe 22 și locul 3 în segmentul B-SUV

Les Echos precizează că Carlos Ghosn, 63 de ani, va rămâne președinte al Renault, după scindarea funcțiilor de președinte și director general. De asemenea, Ghosn va continua să dețină postul de președinte al alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
carlos ghosn