Renault a recrutat un nou important manager, de la SEAT, care va avea în subordine și uzina Dacia din România

Renault a recrutat un nou important manager, de la SEAT, care va avea în subordine și uzina Dacia din România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 iun 2023

Grupul Renault va avea un nou director de industrializare, de la 1 iunie, odată cu instalarea lui Herbert Steiner, care a condus până acum activitățile similare la SEAT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Luca de Meo a reușit să atragă încă un nume important în managementul grupului Renault, de această dată pentru activitățile de producție și industrializare. Herbert Steiner a făcut carieră în VW Group, unde a condus diferite departamente de producție și logistică, atât la marca SEAT, cât și la Audi.

Un avion care venea de la Viena nu a putut ateriza la Iași din cauza furtunii. Aeronava, redirecționată spre Budapesta, apoi întoarsă către Viena CITEȘTE ȘI Un avion care venea de la Viena nu a putut ateriza la Iași din cauza furtunii. Aeronava, redirecționată spre Budapesta, apoi întoarsă către Viena

De la 1 iunie, el va prelua poziția de Director Industrial, pentru autoturisme și pentru marca Renault.

Asta înseamnă că va superviza și activitățile industriale ale uzinei Dacia din România, dar va coordona direct producția de vehicule Renault. Steiner se va subordona lui Thierry Charvet, directorul pentru Industrie și Calitate al Renault Group, dar și lui Fabrice Cambolive, care este CEO al mărcii Renault. El va fi de asemenea membru al Comitetului de Conducere al Renault Group.

Herbert Steiner are 50 de ani, a absolvit facultatea în Austria și a lucrat timp de 25 de ani în VW Group. Începând din 2010, Steiner a preluat poziția de CEO al SEAT Components, apoi, din 2014, pe cea de vicepreședinte al uzinei de motoare AUDI Ungaria. Din 2018, a fost numit vicepreședinte al producției de motoare a grupului Volkswagen. La SEAT s-a întors abia după ce Luca de Meo a părăsit compania, în 2020, fiind numit vicepreședinte executiv pentru producție și logistică al SEAT SA.

Dezvăluiri: Peste 1.000 de accidente ar fi fost produse de pilotul automat al Tesla CITEȘTE ȘI Dezvăluiri: Peste 1.000 de accidente ar fi fost produse de pilotul automat al Tesla

Activitățile de industrializare ale mărcii Dacia, de care va răspunde indirect Steiner, sunt conduse de Christophe Dridi, vicepreședinte al mărcii, care coordonează nemijlocit uzinele din România și Maroc în care sunt produse vehiculele mărcii.

El a condus anterior activitățile Renault Group din România, fiind inclusiv director general al fabricii din Mioveni. 

viewscnt
Afla mai multe despre
herbert steiner
renault group
uzina dacia
fabrice cambolive