Renault Megane E-Tech poate fi comandat și în România. Prețul de pornire, mai mare decât cel al VW ID.3

Renault Megane E-Tech poate fi comandat și în România. Prețul de pornire, mai mare decât cel al VW ID.3
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 feb 2022

Primul automobil electric Renault, din a doua generație de mașini cu propulsie electrică, construit pe noua platformă CMF-EV, este disponibil pentru comenzi din acest moment, Renault România anunțând lista de prețuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Renault Megane E-Tech, un automobil compact, echipat cu propulsie electrică și cu o serie de tehnologii de ultimă generație, inclusiv în materie de conectare, poate fi comandat de clienții din România de la prețuri ce încep de la 32.900 euro, în versiunea de bază. Mașina este considerată rivalul cel mai puternic al modelului VW ID.3, având echipamente comparabile și chiar peste cele ale modelului german, două versiuni de baterie și motoare care ajung până la 218 CP.

Bateria cea mai accesibilă este cea ce 40 kWh, mai mică decât la principalii rivali, asigurând o autonomie de 300 de kilometri, în timp ce versiunea superioară are 60 kWh, cu o autonomie de 470 km. Bateriile au o garanție de 8 ani. Opțiunile de motoare sunt 96 kW (130 CP) și 160 kW (218 CP).

Renault anunță data lansării lui Sandero electric CITEȘTE ȘI Renault anunță data lansării lui Sandero electric

Versiunea de intrare în gamă, care costă 32.900 euro, este EQUILIBRE E-TECH 40, cu motorul de 130CP, cu o serie de echipamente standard, între care sistemul multimedia OpenR Link cu sistem audio Arkamys Classic, 4 difuzoare (2Bo 2Twi), cu display de 12,3 inci pentru instrumentarul de bord și 9 inci pentru multimedia.

Versiunea TECHNO  are un preț de pornire de 40.900 euro, având o serie de echipamente în plus, iar versiunea ICONIC costă 45.400 de euro, având printre altele sistemul audio Harman Kardon și tapițerie de piele Riviera Titanium Black.

Renault Mégane E-TECH este disponibil în șase culori și poate avea și un finisaj în două tonuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault megane e-tech preturi romania
comenzi renault megane e-tech